m3 e46 by piotr
Re: m3 e46 by piotr
Widzisz piszesz że nie wiesz dokładnie co jest w tym aucie.... Czyli może być to wina pompy albo złego starego płynu itp....
Brusik ma rację dzisiaj pytałem kilku mechaników każdy mówi że zapowietrza się układ jak jest nie szczelny albo mało płynu....
Auto sprzedałem rok prawie temu i wszystko u mnie było dobrze mogło się coś zepsuć...
Brusik ma rację dzisiaj pytałem kilku mechaników każdy mówi że zapowietrza się układ jak jest nie szczelny albo mało płynu....
Auto sprzedałem rok prawie temu i wszystko u mnie było dobrze mogło się coś zepsuć...
Czytaj uważnie, pisałem o Brusiku.
Daj sobie już na wstrzymanie bo do niczego to nie prowadzi.
Daj sobie już na wstrzymanie bo do niczego to nie prowadzi.
Prowadźi bo teraz napisałeś że nie wiesz co tam dokładnie jest a oczerniasz gościa od przekładki gdzie przewody hamulcowe nie są winne są szczelne może nie są estetycznie poprowadzone ale swoje zadanie spełniały przy odpowietrzaniu wszystko było ok i z autem ja nie miałem problemów z dsc... Może wystarczy odpowietrzyc układ od nowa może dolać lub zmienić płyn....
Reasumując napisałeś winne przewody teraz jednak nie wiesz co to tam jest.... Cieszę się że trafiła mka do Ciebie bo robisz dobrą robotę ale jeśli nie jesteś pewien to nie oczerniaj innych.
Ja już skończyłem.
Pozdrawiam
Reasumując napisałeś winne przewody teraz jednak nie wiesz co to tam jest.... Cieszę się że trafiła mka do Ciebie bo robisz dobrą robotę ale jeśli nie jesteś pewien to nie oczerniaj innych.
Ja już skończyłem.
Pozdrawiam
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Przystopujcie trochę Panowie.
Na jakiś czas zamknę temat bo nic konstruktywnego się tutaj nie dzieje.
Jak ochłoniecie, znowu otworzę.
Na jakiś czas zamknę temat bo nic konstruktywnego się tutaj nie dzieje.
Jak ochłoniecie, znowu otworzę.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
wymiana pompy smg zakonczyla moje problemy z pomaranczowa zebata kontrolka z wykrzyknikiem
107700

Czekam na jakieś zdjęcia mki z kołami po renowacji i bardzo dobrze że trafiła w Twoje ręce.
troche zaniedbalem kola i postanowilem cos z nimi zrobic.wiec pomalowalem wneki na grafit ,a fronty zostaly ponownie wypolerowane
zakupilem w koncu nowe opony na tyl -toyo proxes.moze nie sa to jakies mega koty ,ale do normalnej jazdy powinny w zupelnosci wystarczyc (108200)
wymienilem olej w dyfrze i zrobilem adaptacje sprzegla dopiero po 2 tys od wymiany sprzegla.(109)
Ostatnio zmieniony sob sie 06, 2016 09:48 przez piotr1979, łącznie zmieniany 1 raz.
i bajka , check się pali coś od czego ?
dodawaj fotki w editer.pl
bo te kicha malutkie pipki na których nic nie widać bez obrazy
ale nie martw się nikt tutaj normalnych fot nie ma by coś zobaczyć
dodawaj fotki w editer.pl
bo te kicha malutkie pipki na których nic nie widać bez obrazy

check sie palil podczas odpowietrzania sprzegla przed adaptacją.
zakupilem komplet klockow hamolcowych z aso i wymienilem tylko tylne.
przod wymienie pewnie w przyszlym miesiacu razem z tarczami tymi nieszczesnymi-przetoczonymi
klosci przod i tyl z czujnikami i blaszkami 1400zl.nie za duzo to?
zakupilem komplet klockow hamolcowych z aso i wymienilem tylko tylne.
przod wymienie pewnie w przyszlym miesiacu razem z tarczami tymi nieszczesnymi-przetoczonymi

klosci przod i tyl z czujnikami i blaszkami 1400zl.nie za duzo to?
mam ta fure rok i skonczyl sie przeglad.zrobilem w ciagu roku 5100km
pobawilem sie troche w polerowanie i woskowanie.ps.anglik editer.pl jest zajebisty

Klocki ja wymieniłem przód na pewno więc raczej się nie skończyły tak szybko wymień klocki razem z tarczami a klocki tył teraz nie pamiętam ale też były wymieniane.
Cena trochę kosmiczna za klocki za to siano można ceramiczne kupić. Pozdrawiam
Cena trochę kosmiczna za klocki za to siano można ceramiczne kupić. Pozdrawiam
przyszedl czas na zmiane oleju,minal juz rok z hakiem a zrobilem na nim 7000kkm (114000)